VOOR WERKGEVERS​

Intree ontzorgt op het gebied van recruitment en re-integratie. Op zoek naar een vaste of tijdelijke collega binnen jouw organisatie? Wij verzorgen de werving & selectie of levering van tijdelijke finance, bouw en HR-professionals op MBO, HBO- en WO-niveau. Niet op zoek zijn naar nieuw personeel, maar een langdurig zieke medewerker in dienst? Bekijk dan onze re-integratiemogelijkheden, volledig “wet verbetering Poortwachter proof”.

Detachering

De markt is continu in beweging en daarom is het fijn om als organisatie direct te kunnen op- of afschalen met de juiste professionals als de markt daarom vraagt. Dit kan snel en eenvoudig via detachering. Hiermee haalt u hoogwaardige professionals binnen uw organisatie en behoudt u de zekerheid van flexibiliteit en kwaliteit. Benieuwd naar de detacheringsmogelijkheden van Intree?

Werving en selectie

In veel gevallen bent u niet op zoek naar tijdelijk personeel, maar naar een nieuwe vaste medewerker. U heeft alleen geen tijd of capaciteit om zelf op zoek te gaan naar geschikte kandidaten. In dit geval biedt de werving en selectie van Intree uitkomst. Intree werft en selecteert professionals die rechtstreeks bij u in dienst komen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Re-integratie

Binnen uw bedrijf heeft u vast te maken met ziekmeldingen. De meeste werknemers die zichzelf ziekmelden zijn binnen één tot enkele dagen weer aan het werk. Is sommige gevallen is de ziekte van langere duur of zelfs blijvend, wat dan? Meestal is dit de start van een re-integratietraject. Intree biedt verschillende diensten aan op het gebied van re-integratie om u als werkgever te ondersteunen.  

contact opnemen

Geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Neem dan contact met ons op door in het formulier jouw contactgegevens in te vullen. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen via info@intree.nl of 085-06 00 980.