OVER INTREE​

Bij Intree staan wij elke dag klaar om de juiste match te maken tussen professionals in de bouw, Finance en Human resource en onze opdrachtgevers. Dit kan zijn door middel van werving en selectie of detachering. Daarnaast ondersteunen wij werkgevers op het gebied van re-integratie, denk daarbij aan een arbeidsdeskundig onderzoek of een re-integratie tweede spoortraject.

Het verhaal van Intree

Van een kleine kantoorkamer in Haarlem naar een kantoor in Amsterdam. En van recruitment en tweede spoortrajecten, naar een full service dienstverlener op het gebied van recruitment in verschillende sectoren en verschillende vormen van re-integratie.

2021
Oprichting Intree

Dirk-Jan Tegel richt Intree op vanuit een kantoorkamer in Haarlem. Hier worden de eerste stappen gezet in de dienstverlening op het gebied van recruitment en re-integratie.

2022
Vestiging Amsterdam

In mei 2022 vestigt Intree zich in Amsterdam met een prachtig kantoor aan de Hessenbergweg. Daarnaast worden de diensten uitgebreid op het gebied van re-integratie

2023
Uitbreiding dienstverlening

Intree breidt haar dienstverlening uit op het gebied van recruitment. Naast de huidige sectoren Finance en Human Resource gaat Intree ook opdrachtgevers in de bouw ondersteunen.

Dirk-Jan Tegel

Na het behalen van zijn opleiding Sport, Management en Ondernemen aan de Hogeschool van Amsterdam en ervaring op te hebben gedaan bij een technisch detacheringsbureau was het tijd voor een nieuwe stap.

Deze nieuwe stap was de oprichting van Intree in februari 2021. Binnen Intree houdt Dirk-Jan zich bezig met zo’n beetje alles, je kunt hem dan ook alles vragen over Intree.

Dirk-Jan houdt van uitdagende vraagstukken op het gebied van recruitment en re-integratie met als doel om de professional als de werkgever te ontzorgen.

Jan Voorhout

Jan is een ervaren recruitmentconsultant met veel ervaring binnen de offshore en techniek. Sinds eind 2021 is Jan werkzaam bij Intree waarbij hij zich focust op het recruitment. Jan wordt enthousiast als hij de juiste match kan maken tussen een professional en opdrachtgever. Neem vooral contact op met Jan als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging binnen de Finance, Bouw of Human Resource of een openstaande vacature hebt.

Deborah Smit

Met ruim 27 jaar ervaring in de psychiatrie heeft Deborah diverse functies vervuld en is zij talloze uitdagingen aangegaan. Haar laatste baan was Jobcoach/Re-integratiecoach, waar ze zich richtte op het begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt én mensen met een arbeidsbeperking bij het vinden van een passende baan.

Wat Deborah bijzonder maakt, is haar vermogen om in mogelijkheden te denken. Ze inspireert haar cliënten met de motiverende quote: “You are not what happened to you. You are what you choose to become.” Ze gelooft oprecht dat iedereen unieke kwaliteiten bezit die volledig benut kunnen worden. Deborah neemt graag uitdagingen aan en werkt samen met haar cliënten om een perfecte match te vinden.

contact opnemen

Geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Neem dan contact met ons op door in het formulier jouw contactgegevens in te vullen. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen via info@intree.nl of 085-06 00 980.