OVER INTREE​

Bij Intree staan wij elke dag klaar om de juiste match te maken tussen professionals in de bouw, Finance en Human resource en onze opdrachtgevers. Dit kan zijn door middel van werving en selectie of detachering. Daarnaast ondersteunen wij werkgevers op het gebied van re-integratie, denk daarbij aan een arbeidsdeskundig onderzoek of een re-integratie tweede spoortraject.

Het verhaal van Intree

Van een kleine kantoorkamer in Haarlem naar een kantoor in Amsterdam. En van recruitment en tweede spoortrajecten, naar een full service dienstverlener op het gebied van recruitment in verschillende sectoren en verschillende vormen van re-integratie.

2021
Oprichting Intree

Dirk-Jan Tegel richt Intree op vanuit een kantoorkamer in Haarlem. Hier worden de eerste stappen gezet in de dienstverlening op het gebied van recruitment en re-integratie.

2022
Vestiging Amsterdam

In mei 2022 vestigt Intree zich in Amsterdam met een prachtig kantoor aan de Hessenbergweg. Daarnaast worden de diensten uitgebreid op het gebied van re-integratie

2023
Uitbreiding dienstverlening

Intree breidt haar dienstverlening uit op het gebied van recruitment. Naast de huidige sectoren Finance en Human Resource gaat Intree ook opdrachtgevers in de bouw ondersteunen.

Dirk-Jan Tegel

Na het succesvol afronden van zijn studie Sport, Management en Ondernemen aan de Hogeschool van Amsterdam en het opdoen van ervaring bij een technisch detacheringsbureau, voelde Dirk-Jan dat het tijd was voor een nieuwe fase in zijn carrière.

Deze nieuwe stap leidde tot de oprichting van Intree in februari 2021. Binnen Intree is Dirk-Jan verantwoordelijk voor een breed scala aan taken, en je kunt hem met allerhande vragen over Intree benaderen.

Dirk-Jan heeft een passie voor complexe vraagstukken op het gebied van recruitment en re-integratie, met als voornaamste doel om zowel de professional als de werkgever te ondersteunen en te ontzorgen.

Jan Voorhout

Jan, een doorgewinterde recruitmentconsultant, heeft uitgebreide ervaring in de offshore en technische sectoren. Sinds eind 2021 heeft hij zijn deskundigheid ingezet bij Intree, waar hij zich volledig richt op recruitment. Jan raakt geïnspireerd wanneer hij in staat is om de perfecte match te vinden tussen een professional en een opdrachtgever.

Aarzel niet om contact op te nemen met Jan als je op zoek bent naar nieuwe mogelijkheden in de vakgebieden Finance, Bouw, of Human Resources, of als je een vacature hebt die ingevuld moet worden.

Monique van Egmond

De carrière van Monique begon als verpleegkundige en zij is uitgegroeid tot een gespecialiseerde arbeidsdeskundige met brede ervaring. Na haar opleiding tot arbeidsdeskundige bij UWV in 2006, heeft ze haar vaardigheden toegepast als senior arbeidsdeskundige bij de politie. Met succesvolle afronding van de opleiding tot TA-coach, biedt Monique warme en empathische begeleiding met een professionele aanpak.

Haar focus ligt op het adviseren van mensen met geloof in hun autonomie en leerpotentieel. Monique zet zich in voor het ontdekken en benutten van individuele kracht, of het nu gaat om loopbaanadvies, persoonlijke ontwikkeling, of het aanpakken van complexe werkgerelateerde uitdagingen.

Renate Hendriks-Pijnenburg

Renate is al ongeveer 15 jaar actief in de rol van casemanager, met specialisatie in re-integratie en loopbaanadvies. Gedurende deze periode heeft ze aanzienlijke expertise en ervaring opgebouwd binnen deze vakgebieden, zowel in interne als externe organisaties.

Als re-integratieconsulent verdiept ze zich graag in de persoon om er zo samen achter te komen wat iemand nodig heeft om weer op te kunnen bloeien in een baan die bij hem of haar past. Het is een mooie uitdaging om iemands talenten te ontdekken en deze in te zetten om al je kansen en mogelijkheden te benutten. 

Femke Roffelsen

Femke is al meer dan 20 jaar arbeidsdeskundige. Haar specialiteit? Het samenspel tussen Mens, Werk en Inkomen. Haar focus ligt op meer dan alleen beoordelen; zij zet in op werkhervatting en werkplezier. Wat Femke onderscheidt? Zij denkt niet in beperkingen, maar juist in mogelijkheden.

Als arbeidsdeskundige biedt zij een frisse, onafhankelijke kijk op wat mensen met beperkingen kunnen bereiken. Haar kracht zit in het leggen van verbindingen: tussen de werkende met beperkingen, de werkgever, en indien nodig, instanties en anderen die erbij betrokken zijn.

Robert van hagen

Robert heeft veel ervaring in HRM en re-integratie, hierdoor begrijpt hij organisaties en mensen goed. Met plezier helpt hij anderen en gelooft in hun kracht. Zijn werk als re-integratiecoach richt zich op het naar boven halen van het beste in mensen, wat leidt tot nieuw perspectief en vertrouwen. Met nieuwsgierigheid en creativiteit denkt hij “out of the box” en brengt hij mensen samen, terwijl hij verschillen overbrugt.

Zijn focus ligt op het versterken van persoonlijke kwaliteiten en sollicitatiekracht. Dankzij zijn HRM-achtergrond begrijpt hij organisaties goed en biedt maatwerkgerichte resultaten. Zijn motto is: “Alleen ga je snel, samen kom je verder!”

 

Chris Daatselaar

Chris heeft een achtergrond in HRM en heeft waardevolle ervaring opgedaan als coördinator re-integrantenbegeleider, re-integratieconsulent en op het gebied van werving en selectie. Zijn passie ligt bij het helpen en begrijpen van mensen.

Door oplossingsgericht te denken en empathisch te handelen, begeleidt hij kandidaten naar passende carrièremogelijkheden, waarbij hij zowel naar hun vaardigheden als persoonlijke ambities kijkt. Zijn menselijke benadering zorgt voor effectieve verbindingen tussen kandidaten en werkgevers, en hij streeft ernaar oplossingen te vinden die beide partijen ten goede komen.

contact opnemen

Geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Neem dan contact met ons op door in het formulier jouw contactgegevens in te vullen. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen via info@intree.nl of 085-06 00 980.