Introductie

Werk jij nu bijv. bij een installatiebureau, heb je een elektrotechnische achtergrond en enige kennis van de NEN 1010 en NEN 3140, of in elk geval een sterke affiniteit hiermee? Om bij onze opdrachtgever als NEN 3140 inspecteur aan de slag te gaan is dit een prima basis. De kosten voor de SCIOS 8 opleiding, die je dan gaat volgen, nemen wij helemaal voor onze rekening ….. en jij kan aan de slag als NEN 3140 inspecteur! 

Functie

Als NEN 3140 inspecteur voer je zelfstandig inspecties uit bij onze klanten. Je inspecteert installaties, waarna je jouw bevindingen uitwerkt in een accurate NEN 3140 rapportage. Na jouw inwerkperiode weet jij (bijna) alles omtrent installatie-eisen, normen en voorschriften. Je geeft technisch advies over installatiefouten en/of verbeteringen. Ervaring is niet noodzakelijk, dat leren wij je graag, maar affiniteit en de juiste werkhouding vinden wij wel belangrijk. 

Ben jij al een ervaren NEN 3140 inspecteur? Dan ben je vast een pro in het uitwerken van inspectieplannen (visueel, meting en beproeving en thermografisch) en rapportages en kan deze in begrijpelijke bewoordingen bespreken en toelichten bij opdrachtgevers/klanten. Het werken met een inspectie-app ben je gewend of maak je snel eigen.

Je komt te werken in een enthousiast en betrokken team.

Functie-eisen

Het is niet noodzakelijk dat je concrete ervaring hebt als NEN 3140 inspecteur, wij leren je graag de kneepjes van het vak en geven jou daarnaast de mogelijkheid om vakinhoudelijke opleidingen en cursussen te volgen. Heb jij een elektrotechnische of energie technische achtergrond en kennis van de vakgebieden elektrotechniek, brandveiligheid en meet- en regeltechniek, dan is dat zeker mooi meegenomen, maar zoals gezegd, niet beslist noodzakelijk. 

Verder vinden wij het belangrijk dat je bij ons in het team past. Dit is iemand die passie heeft voor zijn/haar vak, ongevraagd meedenkt met opdrachtgevers en collega’s, de drive heeft om altijd te blijven leren en het beste functioneert in een persoonlijk en informeel team met korte lijnen. 

Jouw profiel:

 • Een opleiding op minimaal niveau 4 volgens de WEB (Wet Educatie en Beroepsonderwijs).
 • Een geldig VCA-vol certificaat of de bereidheid om het certificaat te behalen.
 • SCIOS-8 erkenning of de bereidheid de SCIOS -8 opleiding te volgen. Als onderdeel van het inwerktraject neemt onze opdrachtgever de opleiding voor haar rekening.
 • Elektrotechnische kennis en ervaring en kennis van normen en regels (NEN 1010 en NEN 3140).
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag (deze wordt via ons aangevraagd).
 • En natuurlijk lijkt het jou erg leuk om bij ons te komen werken!

Aanbod

 • Een exact salaris is lastig te vermelden, omdat voor een junior een ander salaris geldt dan voor een senior. Laten we dit bij ons 1e contact afstemmen. Vanzelfsprekend willen wij jou een mooie stap laten maken!
 • Brede opleidingsmogelijkheden, omdat wij het belangrijk vinden dat je je blijft ontwikkelen.
 • Mogelijkheden om hybride te werken, dit kan thuis, bij de opdrachtgever of op een van onze kantoren.
 • Het hele jaar door leuke events, zoals pubquiz, uitjes, familiedag, ski-weekend, fietstochten en vrijdagmiddagborrels.
 • Standaard 30 vakantiedagen en de mogelijkheid om er jaarlijks 5 bij te kopen.
 • Je krijgt een laptop, mobiele telefoon en een auto van de zaak.
 • Een open en transparante communicatie d.m.v. een wekelijkse nieuwsbrief en maandelijks een online meeting waarin wij helemaal worden bijgepraat over de lopende zaken en resultaten.
 • Deelname aan de DVT-pensioenregeling voor medewerkers van 21 jaar en ouder, waarbij je eigen bijdrage 33,3% van de premie is.

Sollicitatie

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Intree je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. En wie weet zien wij elkaar binnenkort voor een (digitale) kop koffie of thee!