INTERNE VACATURES​

Ben je op zoek naar een functies als recruiter of re-integratieconsulent, dan zit je bij Intree goed. Beschik jij naast hbo werk- en denkniveau over een flinke dosis betrokkenheid, nieuwsgierigheid en ben je commercieel ingesteld en communicatief sterk? Bekijk dan onze interne vacatures en solliciteer direct.

0 Vacatures

Vacatures

1 resultaten
Re-integratieconsulent
Amsterdam
Vast / Tijdelijk
40 uur per week

Introductie Werk jij graag met mensen?Als Re-integratie Consulent richt je je op het duurzaam herplaatsen van de werknemer in passende arbeid. Je begeleidt en bemiddeld zelfstandig werknemers met of zonder arbeidsbeperking naar duurzaam passend werk, in het 1ste- of het 2de spoor. Je voert voortgangsgesprekken, schrijft trajectplannen en voortgangs- en eindrapportages en coacht en ondersteunt …

Werken bij Intree

Wil jij werken bij een jonge en innovatieve organisatie die volop aan het groeien is binnen het recruitment en de re-integratie? Bij Intree ben je dan aan het goede adres.

Werken bij Intree is werken met plezier, met aandacht voor ontwikkeling en een gezonde werkomgeving. Daarnaast is Intree ambitieus volop aan het groeien, waardoor er voor jou veel kansen zijn om door te groeien.

Meer informatie over de openstaande vacatures of over het werken bij Intree, neem dan contact op met Dirk-Jan Tegel via 06-15692994 of stuur een mailtje naar dirkjan@intree.nl. Heb jij voldoende informatie en ben je enthousiast, solliciteer dan direct!