Introductie

Ben jij op zoek naar een functie als Calculator? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou! Voor onze vestiging in Amsterdam zijn wij per direct op zoek naar een:


Calculator

Organisatie

Met vestigingen in Amsterdam, Bleiswijk, Apeldoorn, Hilversum en Zeewolde is onze opdrachtgever actief in Noord- en Zuid-Holland, Flevoland, Gelderland, Overijssel en Utrecht. Wij hebben ruime ervaring in een breed scala aan werkzaamheden; van ad-hoc klachten-onderhoud tot en met grootschalige renovatie- en verbouwingsprojecten. Klantgerichtheid, samenwerken en pro-activiteit, vormen de basis van de, vaak langlopende en op continuïteit gebaseerde, contracten met onze opdrachtgevers.

Functie

Als Calculator ben je onderdeel van het bedrijfsbureau. Je bent verantwoordelijk voor de totstandkoming van inschrijfbegrotingen en bouwkostenramingen. Je begroot hiervoor zelfstandig een project of een deel. Er wordt veel in bouwteams gewerkt waar jij kostenraming in verschillende stadia van het ontwerp opstelt. Als senior heb je tevens een adviserende rol om daar waar mogelijk kostenbesparende wijzigingen door te voeren.

Functie-eisen

Behalve een vakman op het gebied van bouwkunde, ben je een echte teamplayer met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je hebt relevante werkervaring van minimaal 5 jaar en een bouwkundige opleiding op HBO niveau. Je bent een toegankelijk persoon met goede communicatieve vaardigheden. Als senior ben je tevens in staat om te coachen.


Het spreekt voor zich dat je cijfermatig sterk bent. Ervaring met AutoCad is een pré en je hebt ervaring met begrotingsprogramma’s.

Aanbod

Een uitdagende baan met voldoende ruimte voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Je komt in aanmerking voor een lease-auto. Bij ons kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden conform de BOUW CAO. Naast een 4-wekelijks salaris kun je rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatie

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Intree je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. En wie weet zien wij elkaar binnenkort voor een (digitale) kop koffie of thee!